| Sera / Açık Alan Sebzeler (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Çilek) | İlk meyvelerden sonra 15–20 gün aralıklarla | 100 L su / 250–350 g | 300 g / da |
| Yaprağı Yenen Kışlık Sebzeler (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.) | 3–4 yapraklı dönemde, ardından 15–20 gün aralıklarla | 100 L su / 100–150 g | 300 g / da |
| Yumrulu Bitkiler (Patates, Kavun, Karpuz, Kabak, Soğan vb.) | 4–6 yapraklı dönemden itibaren ve ilk meyvelerden sonra 15–20 gün aralıklarla | 100 L su / 150–250 g | 300 g / da |
| Sert Kabuklu Meyveler (Ceviz, Kestane, Antep Fıstığı, Badem, Fındık) | Gelişmenin başlamasıyla birlikte iki veya üç tekrarda uygulanır | 100 L su / 250–350 g | 0,5–1 kg / da |
| Avokado | Çiçeklenme sonrası 2–3 uygulama | 100 L su / 250–350 g | 0,5–1 kg / da |
| Tüm Meyve Ağaçları (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ vb.) | Gelişmenin başlamasıyla birlikte iki veya üç tekrarda uygulanır | 100 L su / 250–350 g | 0,5–1 kg / da |
| Endüstri Bitkileri (Pamuk, Ayçiçeği vb.) | 5–6 yapraklı dönemden itibaren 15–20 gün aralıklarla | 100 L su / 250–350 g | 300 g / da |
| Tüm Baklagiller (Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya vb.) | 5–6 yapraklı dönemde ve 15–20 gün sonra | 100 L su / 250–350 g | 300 g / da |
| Tahıllar (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb.) | Kardeşlenme döneminde | 100 L su / 250–350 g | 300 g / da |