Kullanım Alanı, Şekli, Zamanı ve Miktarı
SEBZELER (Sera ve Açık Alan)
(Salatalık, Domates, Biber, Patlıcan, Kabak, Marul, Tere, Roka, Maydanoz, Lahana, Ispanak, Kavun, Karpuz, Kereviz, Pırasa, Çilek)
MEYVE AĞAÇLARI
(Narenciye, Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Kiraz, Nar, Erik, Ayva, Vişne, Zeytin, Fındık, Badem, Ceviz)
BUĞDAY – ARPA – ÇELTİK – AYÇİÇEĞİ – PAMUK (Tüm Çeşitler)
MISIR (Tüm Çeşitler)
TÜTÜN (Tüm Çeşitler)
PATATES – SOĞAN (Tüm Çeşitler)
PANCAR – HAVUÇ (Tüm Çeşitler)
YEŞİL ALANLAR – KESME ÇİÇEKÇİLİK
BAĞ, KİVİ, İNCİR
(Sofralık, Kurutmalık, Şaraplık Üzüm Çeşitleri)
ANTEP FISTIĞI (Tüm Çeşitler)