Agrotroia

Florista

 Garanti Edilen İçerik %: 
Toplam Azot (üre): %5 
Suda Çözünür Fosforpentaoksit(P2O5): %20
Suda Çözünür Mangan(Mn): %2
Suda Çözünür Çinko(Zn): %3
 pH: 1,5
Ambalaj: 1L 5L 20L

  •  

Kullanım Alanı, Şekli, Zamanı ve Miktarı

SERA ve AÇIK ALAN SEBZELERİ
(Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Çilek vb.)

  • Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlanarak meyve olgunlaşana kadar 3–4 uygulama yapılır.

  • Topraktan (damlama sulama ile): 1–2 L/da (1,33–2,66 kg/da)

  • Yapraktan: 100 L suya 266–332 g

YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER
(Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.)

  • Vejetasyon süresince 3–4 uygulama yapılır.

  • Topraktan: 1–2 L/da (1,33–2,66 kg/da)

  • Yapraktan: 100 L suya 266–332 g

YUMRULU BİTKİLER
(Şekerpancarı, Patates, Soğan, Sarımsak vb.)

  • Çapadan sonra bir uygulama yapılır, 15–20 gün sonra ikinci uygulama tekrarlanır.

  • Topraktan: 1–2 L/da (1,33–2,66 kg/da)

  • Yapraktan: 100 L suya 266–332 g

KAVUN, KARPUZ, KABAK

  • Kol atımında ve meyve tutumunda 3–4 uygulama yapılır.

  • Topraktan: 1–2 L/da (1,33–2,66 kg/da)

  • Yapraktan: 100 L suya 266–332 g

TÜM MEYVE AĞAÇLARI
(Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık vb.)

  • Vejetasyon süresince 3–4 uygulama yapılır.

  • Topraktan: 2–2,5 L/da (2,66–3,32 kg/da)

  • Yapraktan: 100 L suya 266–332 g

AVOKADO

  • Vejetasyon süresince 3–4 uygulama yapılır.

  • Topraktan: 2–2,5 L/da (2,66–3,32 kg/da)

  • Yapraktan: 100 L suya 266–332 g

MUZ

  • Fide dikiminden bir ay sonra başlanarak doğuma kadar 3–4 uygulama yapılır.

  • Topraktan: 1–2 L/da (1,33–2,66 kg/da)

  • Yapraktan: 100 L suya 266–332 g

ENDÜSTRİ BİTKİLERİ
(Pamuk, Ayçiçeği vb.)

  • Bitki boyunun 15–20 cm olduğu dönemden itibaren 2–3 uygulama yapılır.

  • Topraktan: 1–2 L/da (1,33–2,66 kg/da)

  • Yapraktan: 150–200 ml/dekar (200–266 g)

TÜM BAKLAGİLLER
(Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya, Ayçiçeği vb.)

  • Gelişme dönemi boyunca 2–3 uygulama yapılır.

  • Topraktan: 1–2 L/da (1,33–2,66 kg/da)

  • Yapraktan: 150–200 ml/dekar (200–266 g)

TAHILLAR
(Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb.)

  • Kardeşlenme ve sapa kalkma döneminde iki uygulama yapılır.

  • Topraktan: 1–2 L/da (1,33–2,66 kg/da)

  • Yapraktan: 150–200 ml/dekar (200–266 g)

loader

Tüm ürünlerimiz teknik analizleri, saha uygulamaları yapılarak piyasaya sunulmaktadır. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından tescilli yaprak gübreleri, toprak altı gübreleri ve tek besin elementli gübrelerin üretimini yapmaktayız.

Teknik Destek İçin Tıklayınız.