SEBZELER (Sera ve Açık Alan)
(Salatalık, Domates, Biber, Patlıcan, Kabak, Marul, Tere, Roka, Maydanoz, Lahana, Ispanak, Kavun, Karpuz, Kereviz, Pırasa, Çilek)
15 gün ara ile hasada kadar tüm dönemlerde uygulanır.
Topraktan: 1–2 L/da (1,2–2,4 kg/da)
Yapraktan: 100–150 ml (120–180 g)
MEYVE AĞAÇLARI
(Narenciye, Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Kiraz, Nar, Erik, Ayva, Vişne, Zeytin, Fındık, Badem, Ceviz)
15 gün ara ile hasada kadar tüm dönemlerde uygulanır.
Topraktan: 1–2 L/da (1,2–2,4 kg/da)
Yapraktan: 100–150 ml (120–180 g)
BUĞDAY – ARPA – ÇELTİK – AYÇİÇEĞİ – PAMUK ve TÜM ÇEŞİTLER
Dikim öncesi ve 3–5 yapraktan sonra, hasada kadar 15 gün ara ile uygulanır.
Topraktan: 1–2 L/da (1,2–2,4 kg/da)
Yapraktan: 100–150 ml (120–180 g)
MISIR (Tüm Çeşitler)
15 gün ara ile hasada kadar tüm dönemlerde uygulanır.
Topraktan: 1–2 L/da (1,2–2,4 kg/da)
Yapraktan: 100–150 ml (120–180 g)
TÜTÜN (Tüm Çeşitler)
30 gün ara ile hasada kadar tüm dönemlerde uygulanır.
Topraktan: 1–2 L/da (1,2–2,4 kg/da)
Yapraktan: 100–150 ml (120–180 g)
PATATES – SOĞAN (Tüm Çeşitler)
15 gün ara ile hasada kadar tüm dönemlerde uygulanır.
Topraktan: 1–2 L/da (1,2–2,4 kg/da)
Yapraktan: 100–150 ml (120–180 g)
PANCAR – HAVUÇ (Tüm Çeşitler)
15 gün ara ile hasada kadar tüm dönemlerde uygulanır.
Topraktan: 1–2 L/da (1,2–2,4 kg/da)
Yapraktan: 100–150 ml (120–180 g)
YEŞİL ALANLAR – KESME ÇİÇEKÇİLİK
15 gün ara ile hasada kadar tüm dönemlerde uygulanır.
Topraktan: 1–2 L/da (1,2–2,4 kg/da)
Yapraktan: 100–150 ml (120–180 g)
BAĞ, KİVİ, İNCİR, SOFRALIK – KURUTMALIK – ŞARAPLIK ÜZÜM
15 gün ara ile hasada kadar tüm dönemlerde uygulanır.
Topraktan: 1–2 L/da (1,2–2,4 kg/da)
Yapraktan: 100–200 ml (120–240 g)
ANTEP FISTIĞI (Tüm Çeşitler)
30 gün ara ile hasada kadar tüm dönemlerde uygulanır.
Topraktan: 1–2 L/da (1,2–2,4 kg/da)
Yapraktan: 100–200 ml (120–240 g)