Kullanım Alanı, Şekli, Zamanı ve Miktar
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELERİ (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Çilek)
YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.)
YUMRULU BİTKİLER (Patates, Kavun, Karpuz, Kabak, Soğan vb.)
4–6 yapraklı dönemde başlanır, ilk meyvelerden sonra 15–20 gün aralıklarla uygulanır.
Yapraktan: 100 L suya 150–250 g
Topraktan: 1–2 kg/da
SERT KABUKLU MEYVELER (Ceviz, Kestane, Antep Fıstığı, Badem, Fındık)
AVOKADO
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Zeytin, Turunçgiller, Bağ vb.)
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb.)
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya vb.)
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb.)
Garanti Edilen İçerik (w/w%)