| Bitki Türleri | Kullanım Dönemi | Yapraktan uygulama ( ml / da 100 lt su ile ) | Topraktan uygulama (LT /da 1 ton su ile) |
| Ekim – Kasım | 1000 ml – 1200 ml | ||
| Zeytin | Şubat -Mart | 1000 ml – 1200 ml | 2 LT |
| Nisan- Mayıs | 1000 ml – 1200 ml | ||
| Ağustos- Eylül | 500 ml |
| Yaprak Dökümü Sonrası | 1000 ml | ||
| Sert Kabuklu Meyveler | Gözler Kabarınca | 500 ml | 2 LT |
| (Ceviz,Kestane,Fındık vb) | Meyve Tutumu gerçekleşince | 500 ml | |
| Meyve gelişim döneminde | 500 ml |
| Yaprak Dökümü Sonrası | 1000 ml | ||
| S.Çekirdekli Meyveler | Gözler Kabarınca | 250 ml | 2 LT |
| (Kiraz,Erik,Şeftali v.b.) | Meyve Tutumu gerçekleşince | 250 ml | |
| Meyve gelişim döneminde | 250 ml |
| Yaprak Dökümü Sonrası | 1000 ml | ||
| Y. Çekirdekli Meyveler | Gözler Kabarınca | 500 ml | 2 LT |
| (Elma,Armut,Ayva vb) | Çiçek Öncesi | 250 ml | |
| Meyve gelişim döneminde (ELMA HARİÇ) | 250 ml |
| Uyku dönemi (aralık-ocak) | 500 ml | ||
| Narenciye | Çiçek Öncesi | 500 ml | 2 -3 LT |
| (Portakal,Limon, Mandalin vb.) | Yeşil meyve gelişim dönemi | 500 ml | |
| Meyve olgunlaşma dönemi | 500 ml |
| Sebzeler(Açık tarla, Sera ) | Fideler toprağa tutunduktan sonra 15 gün ara ile 3-4 uygulama | 250-350 ml | 2- 3 LT |
| Avakado | Meyve setleri oluştuktan sonra 20 gün ara ile 3-4 uygulama | 350 ml – 500 ml | 2 LT |
| Yapraklar %70-80 döküldüğünde | 1000 ml | ||
| Gözlerin Uyanma Zamanı | 500 ml | ||
| Bağ ( Asma ) | Sürgünler 10-15 cm olunca | 500 ml | 2-3 LT |
| Çiçek Sonrası | 500 ml | ||
| Koruk dönemi sonrası | 500 ml |
| Çıkıştan 10-15 gün sonra | 250 ml – 350 ml | ||
| Endüstri Bitkileri | Kardeşlenme ve sapa kalkma döneminde iki uygulama | 250 ml – 350 ml | |
| (Buğday, Arpa, Mısır ş.pancarı vb.) | Gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama | 250 ml – 350 ml |