Walnut (5-7-14+me)

Walnut (5-7-14+me)
 
Garanti Edilen İçerik (w/w) % 5-7-14+me

Toplam Azot ( üre)                                      : % 5

Suda Çözünür Fosforpentaoksit(P2O5) : % 7

Suda Çözür Potasyumoksit(K2O)             : % 14

Suda Çözünür Bor (B)                                 : % 0,1

Suda Çözünür Demir (Fe)                          : % 0,05

Suda Çözünür Bakır (Cu)                           : % 0,1

Suda Çözünür Mangan (Mn)                     : % 0,05

Suda Çözünür Molibden (Mo)                   : % 0,03

Suda Çözünür Çinko (Zn)                           : % 0,1  

Kısaca Walnut’S  ( Sert kabuklu Meyvelere özel ruhsatlı)

            Bitki ihtiyaçlarına göre formüle edilmiş walnut’s sert kabuklu meyvelerin gelişim  döneminden itibaren meyve iç doldurma dönemine kadar olan süreçte özel içeriği ile  bitkinin ihtiyaç duyduğu tüm besin maddelerini bitkiye ihtiva etmektedir.

         Walnut’S yapılan saha çalışmalarında ve Ar-Ge sürecinde  (2018 çanakkale ceviz ,2019 Sakarya ceviz ,2019 Antalya ceviz ,2019 aydın kestane,2019 antep fıstık,2019 ordu,giresun,sakarya fındık.. toplam 22 çalışma)

– Uyanma  öncesi uygulandığında (Gözlerin kabarması) eşit derecede  uyanmayı tetiklediği,

-Tozlaşma kalitesini arttırdığı,

-Sağlıklı çiçek oluşumunu desteklediği,

-Erken dönem ve geç dönem meyve dökülmesini engellediği,

-Gün dönümünden önce uygulandığında (100 lt / 400 ml dozunda) gün yanığında tolerans değerini arttırdığını ve bitkinin direnç gösterdiğini,

-Erken bahar döneminde bitkisel amino asitlerle ( Aminado ) birlikte karıştırılarak uygulandığında bitkilerin (Ceviz,Fındık) geç bahar donlarına karşı mukavemet gösterdiği,

-Hasat sonrası Phosforico ile birlikte yapılan uygulamalarda ,( Ceviz,Fıstık ) Taze  sürgünlerin pişmesini sağladığı, dolayısıyla erken son bahar donlarından genç sürgünlerin etkilenmediği ve gelecek yıl meyve gözlerinin normal dönemlere  göre 1,5 kat daha iri olduğu  yapılan saha çalışmalarında ortaya konulmuştur.

Walnut’S npk + izelement içeriği haricinde şelatlama da  D-Aminoasitler ,L-aminoasitler ve organik asitler kullanılarak şelatlanmıştır buda teknik (E2S) ürüne özellik katmış olup ruhsatlandırıldığı bitkiler üzerinde ciddi alınabilirlik ve etki kazanmasına olanak sağlamıştır.

Sert kabuklu meyveler haricinde, Diğer bitkilerde kullanımı tavsiye edilmez. İçeriği ve  alınımı sert kabuklu meyve veren bitkilerin yaşam döngüsüne ve ihtiyaçlarına göre formüle edilmiştir.

5,5 pH değerine sahip olan ürün  1,40 kg  / lt hacmindedir. 1 lt ,5 lt ve 20 ltlik ambalajlarda satışa sunulmuştur.

-Walnut’S Yaprak gübreleri, Fungusiter ve insektisitlerle sorunsuz karıştırılabilir,

-Walnut’S Uygulamayı takiben hızlı bir şekilde bitki tarafından alınır ,  Uygulama sonrasında 3 saat içerisinde yağış olmaması gereklidir.

-Walnut’S Uygulaması yapılırken hava sıcaklıklarının 5C altında olmaması gerekmektedir.

 

 

 
Kullanım Oranları
BİTKİ ADIUYGULAMA DÖNEMİTOPRAKTAN (Damlama sulama ile)YAPRAKTAN UYGULAMA

  • Sert kabuklu meyveler
  • (Ceviz,Badem,Fındık,Kestane,Fıstık )
  • Çiçek Öncesi yapraklar kedi kulağı dönemi
  • Çiçek Sonrası meyve bağlama ve gelişim dönemi 2- 3 uygulama  10 gün arayla

  • Meyve Gelişim / Olgunlaşma dönemi 20 gün ara  ile  2-3 Uygulama

 
  • 1-2 lt / Da
  • 100 Litre Suya 250–350 ml
  • 100 Litre Suya 250–350 ml
  • 100 Litre Suya 250–400 ml
 

 
Tescil Belgesi
Walnut’S Tescil belgesi (37155) 

Ürün Bilgi Formu

    Ziyaretçi Yorumları

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.