Tescil yenileme işlemleri yürütülmekte olup içerik bilgisi tesciller çıktıktan sonra güncellenecektir.
Ürün ticari olarak geçici süre satışa durdurulmuştur.
12/20/2020 tarihinden önce üretilen ürünlerin ticari satışı devam etmektedir.
BİTKİ | KULLANIM DOZLARI | KULLANIM ZAMANI | |
Sebzeler (Domates,Biber,Salatalık, Patlıcan) | Damlama | 1500-2000cc/da | 3-4 yaprak oluştuktan sonra hasada kadar |
Yaprak | 200-300cc/100L su | ||
Meyve Ağaçları: ( Zeytin Fıstk Badem üzüm Nar Elma, Armut, Kiraz, Vişne, Şeftali,avakado vb. ) | Damlama | 1500-2500cc/da | Çiçek öncesi başlar ve 10 gün arayla hasada kadar |
Yaprak | 200-300cc/100L su | ||
Tarla Bitkileri (Pamuk, Mısır, Soya, Yerfıstığı, Çeltik, Ayçiçeği, Tütün Hububat,Buğday) | Damlama | 1000-2000cc/da | 3-5 yaprak oluştuktan sonra 15 gün arayla hasada kadar |
Yaprak | 100-150cc/100L su | ||
Yeşil Alanlar, Kesme Çiçekçilik | Damlama | 1000-2000cc/da | Yetişme dönemi süresince 15 gün arayla |
Yaprak | 100-150cc/100L su | ||
Narenciye,Muz | Damlama | 1500-2000cc/da | Yetişme dönemi süresince 15 gün arayla |
Yaprak | 200-300cc/100L su | ||
Kavun-Karpuz Çilek | Damlama | 1000-2000cc/da | İlk gübre ile birlikte 10 gün arayla |
Yaprak | 200-300cc/100L su |